Peshqit

Dashi

Peshqit + Dashi

Kombinim terheqes

Terheqja seksuale eshte e larte, por ajo kerkon durim, nga Demi, per te mbajtur dallget tronditese te leshuara nga inati i partnerit. Do te mjaftonte ndjenja e gjetjes se nje kompromisi ne jete?

Demi

Peshqit + Demi

Kombinim i bukur

Sebashku, ata bejne nje mbleseri te mire, mbi bazen e te kuptuarit, te dashurise, te ndjenjave, dhe mbi kapacitetin e angazhimit. Pika te tjera te perbashketa: pasioni per menaxhimin e kujdesshem te financave.

Binjaket

Peshqit + Binjaket

Kombinim i rrezikshem

Bashkim me rrezik! Qetesia e organizuar e Demit, keq kombinohet me shpikjen, me zemerimin e shokut, dhe nga ana tjeter i padurueshem per tu bere i urte.

Gaforrja

Peshqit + Gaforrja

Bashkim traditash

Motivi kryesor i bashkimit mbeshtetet ne vlerat tradicionale: deshira per te ngritur shtepi dhe familje, i bashkon ata. Dine ta hapin zemren per ceshtje delikate dhe ta mbyllin per dyshime xhelozie!

Luani

Peshqit + Luani

Kombinim i mire

Perqendrimi i njerit, limiton enderrat e lavdishme te tjetrit, dhe per kete, nganjehere ndryshojne mendim dhe nganjehere vleresojne njeri-tjetrin. Pasioni, ndjeshmeria shtohen dhe plotesojne ato!

Virgjeresha

Peshqit + Virgjeresha

Kombinim i lehte

Raporti eshte i relaksuar ne krahasim me menaxhimin e jetes. Secili i lehteson gjerat tjetrit, ne nje identitet pikpamjesh dhe perspektivash. Por rrezikon te behet i ‘relaksuar’ per seksin, faji i Virgjereshes!

Peshorja

Peshqit + Peshorja

Kombinim i mire

Terhiqen. Marrveshja rrjedh nga ndikimet e Venusit, e cila i bene te dy te ndjeshem ndaj artit, muzikes, dhe bukurive natyrore. Mosmarrveshja mund te lind per shkak te mos mbarevajtjes nga ana e Demit!

Akrepi

Peshqit + Akrepi

Kombinim fatal

TMidis tyre, ka perballje ne zodiak, dhe terheqja eshte fatale! Veshtiresia eshte ne keshillimin e te mirave dhe difekteve perkatese. Akrepi, mbi kete i referohet, nderhyrjes tek tjetri!

Shigjetari

Peshqit + Shigjetari

Kombinim i bukur

Duan ne te njejten menyre komoditetin,prestigjin, dhe ushqimin e mire. Por shpirti i aventures se Shigjetarit, mund te coje perfundimishte ne perkeqesim afate gjate te gjendjes me partnerin.

Bricjapi

Peshqit + Bricjapi

Kombinim erotik

Erosi eshte i theksuar. Te dy jane pergjegjes, dhe kane qendrim serioz per jeten. Ata dine te degjohen me kujdes, por ambicjet e Bricjapit ka te ngjare te cojne ne ndryshimin e pikpamjeve.

Ujori

Peshqit + Ujori

Kombinim i bukur

Duket se kane pak te perbashketa, por shume varet nga Ujori. Ndjenja e tij e lirise mund ta beje ate te urreje kufizimet e qarta te vena nga tjetri, ose ti vleresoj, si mjete shpetimi.

Peshqit

Peshqit + Peshqit

Kombinim i lumtur

Sebashku dine te krijojne shkujdesje te lumtur, mbeshtesin njeri-tjetrin ne veshtiresi. Seksualisht perputhen, emocionalisht jane te embel: Peshqit, perceptojne ne menyre me pasive.